Baby bergerak

Normal ke baby bergerak jam 9:00am lepastu 12:00am dan 2:00am . Saya mengalami masaalh sukar tidur dah sekarang?

2 Balas

Normal ..baby akan bergerak ikot waktu yg dia suka..klu dia aktif siang ,mgkin dia tido mlm , klu dia aktif mlm , siang mgkin dia tidoo , kadng2 siang mlm dia aktif... Janji sis kena allet setiap pgerakkan diaa... 💕

Sy start pkul 11 malam dia dah start gerak sampai lah subuh. Pkul 7 dh benti sampai la kul 9 atau 10 dia gerak lg smpai ke ptg