Baby 9bulan 14 hari belum merangak

Normal ke baby 9bulan 14hari belum merangkak belum bangun duduk sndiri kecuali didudukan boleh duduk boleh ngesot jee ummi nyaa risau 🥲

4 Balas

normal sis. baby ni perkembangan dia lain2. ada yg laju dari segi fizikal,ada yg laju kat mulut. ada yg laju dari segi akalan. macam2 perkembangan yg kita as mom boleh tengok.ada baby pandai sekaligus semua benda walaupun lambat dari orang lain. tup2 dia duduk,merangkak,memanjat.

ngesot tu satu jenis merangkak jugak momy .. don't worry kejap lagi boleh merangkak clasic tu

Sama 9bulan lebih duduk bila kita dudukkan, blm mrangkak . mniarap ke depan laju

ngensot punggung ye bile nk bergerak

3w ago

same ank sy no 2 sampai 1 tahun 3 bulan die skip merangkak..alih2 jln gitu je