Baby kuat tidur

normal ke baby 7 bulan nak tidur je kerja dia?? dia akan tidur 1 1/2 jam - 2 jam, bangun main paling lama boleh tahan 2 jam, lepas tu dia nak tidur balik. kalau siang tu dia akan tidur 3 kali. malam pukul 9-10 dah tidur.. 🧐🧐 sebab dia nak tidur dekat rumah je, kalau bawa jalan mesti merengek meragam dia taknak tidur dalam kereta. so jadi susah kalau nak keluar. ke sebab dia baby pkp. hehe#ingintahu

2 Balas

sama macam anak saya, taknak berenggang langsung, jenis nak berdukung je. kalau kita letak dia kat bawah confirm melalak