Tumbuh gigi

Normal ke baby 7 bulan dh tumbuh gigi bawah 2 btg?

12 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

anak sy checkup 6bulan nurse kata dh nmpak bengkak tnda2 gigi nk keluar. dia pon demam2 time tu. tp ni dh 8 bulan xkeluar2 pon lagi giginya hahaha...tp ok jgk.. dia ketap gusi pon rasa nak tecabut nipple. kalau ada gigi ahh mampoihh ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†

2mo ago

btol๐Ÿ˜‚ saya pn risau ade gg kang kne gigit saje la

normal lah. ank saya dua org tumbuh gg mse umo 4bulan..cpt tumbuh cpt le rosak..gitu lah gaya die. bio lmbt kiki

Wahhh anak saya xtumbuh lagi tapi dia pndaii tarik rapat2 adoii sket perit nau bile dia tarik too

VIP Member

Hi, Puan. Ia normal. Boleh refer teething chart ni. Nak search dalam TAP ni pun ada

Post reply image

Normal. Anak sy lelaki dua2 gigi start dh gusi nampak bengkak masa 6 bln..7 bln dah timbul.

normal pn, ank sulung sy 4 bulan dh start tumbuh gg bawah๐Ÿ˜„ no 2 ni x tau la

Normal puan. Anak saya 4 bulan dah tumbuh gigi bawah 2 batang.

lahh baguih laa tumbuh awai hahaahahahahhaa comei ja tanya...

normal ja puan..ada yg lg awal pun ada puan

normal ja anak saya 6bulaan dah 2 gigi