Baby

Normal ke baby 4bula ln lebihh xblh meniarap lg.

3 Balas

Setiap baby lain2 sis. Ada yg cepat ada yg lambat. Anak sy pn dekat 5bulan bru pandai meniarap. Sabar ye. Sis kerap buat tummy time kt baby. 10-15min per session.

5y ago

hihi maybe laa , dia pun ad time jgk nk mniarap , kalau xnak tu, terbaring situ je, tp aktif

Dekat buku perkembangan bayi tu ada tulis umur berapa bulan.. kalau lebih dri umur tu..cuba tanya doc..kalau doc kata normal dikira normal.

5y ago

thankyou sis, nanti sy tgok dlm buku bayi ☺

Development baby berbeza. Myb mommy blh encourage baby utk menirap. Sb ade baby ni jenis santai2. Ade baby yg active. Kite cuba tlg2 dia menirap. Boleh cuba tummy time. Nnt u baca pasal tummy time ye :)

5y ago

thankyou sis . 💐🕊