pregnant anak pertama

normal ke awal2 pregnant perut selalu kembung asyik nak kentut je. pastu selalu nak membuang... bila berdiri tekan dekat ari2 rasa keras.... normal ke mcm tu?

7 Balas

Sama lahh. Xmuntah tp rsa muall je perot byk angin. Nk kentut susah. Kluar sikit2 je. Tak tau nk bg angin kluar mcm mne😥

4y ago

sy takde nk rasa nak muntah pun sis. cuma perut je laa kembung. asyik nak kentut je. lawas membuang 😝

perot brangin je tu normal. memang kuat kentut pon😅jage diri. smoga semua dpermudahkan spanjang tempoh khamilan awak💕

4y ago

aminnn terima kasih awak...

Sy kntut sllu xleh thn🤣 husbnd pundah redho je

semoga dipermudahkan segala urusan Aamiin

semoga dipermudahkan segala urusan

Hehehe normal.. kentut+sedawa2 🤣

4y ago

haha tak selesa asyik nk kentut je 😝😝

Normal sis.. enjoy😊