Awal mengandung

Normal ke awal mengandung tak rasa pape? Tak de alahan cuma penat je.

2 Balas

Normal je. Lain org lain pengalamannya. Ada yg ada alahan ada yg takde alahan. Ada yg active ada yg lemah tak boleh buat kerja apa2. Yg tak normal tu bila ada keluar fresh blood/brownish spotting/reddish spotting or apa2 cecair selain dari keputihan tu kena cepat2 pergi hospital. Semoga kandungan sihat sehingga melahirkan

Normal je...pnglaman sy pregnant sume xde alahan...lg ok rasanya xdk alahan... X mcm pregnent pn tau2 perut je duk besar 😉