hamil 10 minggu

Normal ke awal kehamilan ibu akan kerap buang air kecil??

29 Balas

Normal sis wlaupon perut kita still x besar n belum berat.. Hehe.. Sy dlu sllu sgt sblm keluar buang air dlu.. Bru je gerak kreta kluar dh rsa nk kncing lg.😅..

5y ago

Kdang klu buang air sikit je kluar.. Tpi rsa nk kencing tu mcm dh penuh tangki 😅

Harini saya masuk 10weeks 😊 Memang kerap pegi toilet, sampai malas nak minum air dah. Tapi ada je tukang membawa air kat kita.

same 🙋 ,kadang-ii tu tak pakai seluar pun duduk rumah time cuti sebab kekerapan nak ke tandas tu selang 5 minit hahaha

yes sis .. sy dulu pun cmtu ..tu la antra tanda sy dulu prgnt .. bila dh 10 ke 12 weeks dh krng skit kencing

Normal . time baru je nak lelapp .. haaaaa dia mai dahh . tandas lagii .. tak jadi tido

Normal .. Saya pun mcm tu .. Nti dia akan Hilang tp msuk trimester ke 3 dtg balik. 😅

Kerap terkencing tu hari2 ke mcm mna sis? Saya ritu kerp trkncing 1 hari shj ..

5y ago

Setiap hari n setiap malam

Normal sis... Sbb rahim makin membesar dia akan tekan pundi kencing kita.

Normal tu sis. Sy mlm pon 3 kali buang air kecik. 😅

Haah mommy...mmg selalu nk terkencin ja...😄😄😄