5weeks Kerap Buang Air Besar

normal ke Awal kehamilan.. Kerap buang air besar? Mcm cirit

3 Balas

sis mkn ubat acid folic jenis ape? kdg ubat tu xsesuai.. mcm sy.. First tahu pregnant sy terus amik iberet sbb dlm tu pakej ade semua vitamin dh.. tp sempat mkn 8 biji je.. tp mmg cirit.. kte doc ubat tu mgkin kuat.. sbb tggi kan vitamin2nye.. pastu sy tukar obimin baru okey .. yg pasti hb cantik.. kalau bukn sebab ubat boleh cube mkn yogurt natural.. mgkin hormon..

2y ago

hmm pegi klinik la sis.. atau pun tawakal ngan yogurt natural tu

memang sis, saya cirit pekej angin skli, saya tak tahu sya prgnant, makan pil chi kittiun tu, makin sakit lagi, rupanya cek, double line. hehe

2y ago

kalau ingt blik kelaka, smpai call hsbnd nk bawak gi hspital, nasib tak pergi sbb lepas tertido sya baikk. hahah

normaalll.. kerap kencing pun ia

2y ago

ok sis tq ya