Baby 3 bulan 17 hari berat 6 kg tpi tak de lgsung tnda2 nak meniarap tu,pusingkan badan pun tidak

Normal ke ? Atau saya patut risau #firstmomhere

6 Balas

sama umur baby kita 🥰 3m17d.. baby sya pun blum pndi pusing badan sndri utk meniarap . dia pusing pun mengiring utk tido je.. tp bila buat ‘tummy time’ elok je dia tiarap , dpt angkat kepala dan dada . cuma x lama la , cpt penat . 😅 . x semua baby sama , ada cpt ada yg lmbt..

normal sis...Semua baby X Sama ..anak sy 6 Bulan lebih baru start meniarap...Kita kena sabar ya mommy ❤️

Kerapkan buat tummy time. Ajar dia pusing badan. Nanti lama lama dia boleh buat sendiri.

cuba bantu baby... depends on baby jgk... ada yg cepat dan ada yg lambat..

Msih awal lagi tu sis,,cuba bantu

normal