Xlarat nk buat keja

Normal ke asyik xlarat jer smpai org ckp mlas laa ape laa sedgkan mmng xlarat sungguh...org ckp risau ank xcergas bila kuar nanti...betul kr

1 Balas

Normal bagi sebahagian ibu. Rehat je dlm beberapa minit ikut kemampuan. lepas tu sambung kerja. buat slow walking juga utk elakkan letih ni. ni pengalaman saya lah. buat setakat mampu. kuat kan semangat dan reda dgn ujian kehamilan. anak tak cergas tu mitos. Kita doakan anak dilahirkan sihat dan sejahtera. Begitu juga doakan utk diri sihat dan sejahtera juga

9mo ago

Sama-sama