Keputihan hijau

Normal ke ada keputihan warna hijau? Haritu dah check gbs takde pun, sekarang tak gatal gatal pun bau pun ok je. Cuma keputihan jadi warna hijau. #firstbaby #ingintahu #pleasehelp

15 Balas

awak check tu dekat mana. ada cuba cari alternatif klinik lain x mcm sy 1st swab keputihan result keluar xde gbs pon. pastu keputihan dn gatal2 semua tak hilang. sy cari 2nd option klinik. doctor klinik tu suggest utk buat swab sekali lg. then result keluar gbs&candida

11mo ago

sy baca dkt group ibu hamil. ramai share. ada yg keputihan xbyk. tp disebabkan kencing kotor. check2 result gbs