Keputihan hijau

Normal ke ada keputihan warna hijau? Haritu dah check gbs takde pun, sekarang tak gatal gatal pun bau pun ok je. Cuma keputihan jadi warna hijau. #firstbaby #ingintahu #pleasehelp

15 Balas

saya pregnant first dlu ade gbs. keputihan saya color hijau awalnya.. gatal² sgt. nurse pesan suruh saya cuci dgn air garam klu dah start gatal2 n jaga pemakanan. kurangkan bnd manis. makan yogurt, yogurt baik untuk keputihan

11mo ago

once detect gbs. next pregnancy akan declare gbs carrier