Keputihan hijau

Normal ke ada keputihan warna hijau? Haritu dah check gbs takde pun, sekarang tak gatal gatal pun bau pun ok je. Cuma keputihan jadi warna hijau. #firstbaby #ingintahu #pleasehelp

15 Balas

hati2 sis sy Ank first dekat due Ank dh berak dlm perut .. Alhamdulillah selamat Ank n03 PON sama kluar lendir hijau..tp doc ckp keputihan sempat 10hri je dia selamat sbb dh berak n termkn najis...🥺rsa xpsti blh g cek sis

11mo ago

Sekarang ada keputihan tak sis