First baby

Normal ke 6minggu hari ii sakit , tido tak selesa " still muntah pening😁

1 Balas

Normal. Sy punya pengalaman anak first juga, start mual muntah 5w-14w baru byk berkurang muntah. Skrg 20w dh xde mual muntah. Sakit kepala, lenguh pinggang & ngilu pula tp tak teruk. Haa mcm2 kan. Dlm Al- Quran pun ada bagitau yg masa mengandung ibu sentiasa mengalami mengalami kesusahan. Bukan buat-buat sakit tapi mmg sakit. Sabar lah ye.