Pregnant 6minggu

Hi mommy? Normal ke kalau pregnant dari 5 minggu ke atas dan sekarang saya dah 6minggu pregnant masih tiada selera makan.. makan sikit muntah, tengok makanan muntah.. tapi tiada mengidam apa ii? #seriusnanya #bantusharing #firstbaby

2 Balas

normal https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2023 💟 Copy & share bg ramai yg join group 0 sbb baru buat

Morning sickness tu normal. Xsemua org mengidam, bgantung pd hormon.