5 week 5 day

Normal ke 5 mnggu nampak kantung sahaja tapi tidak nampak janin ? Korang mnggu kerberapa nampak janin ya 😌. #bantusharing

5 week 5 day
53 Balas

macam Doc kat tempat sy bagitahu , seeloknya nak scan , biar 11w ke atas.. In shaa Allah sis , ada baby tu.. semoga Allah permudahkan urusan sis sekeluarga ye dan baby membesar dengan sihat , cukup sempurna sifat tubuh badannya , Amiin..💕

2y ago

Ya sis . Saya scan pun sbb nk cmfrm kan pregnant . Dh 5 mnggu baru cmfrm kn tu nmpk kntung je . Risau nasib ade korang smua yg positive 🥰 aminn semoga doa tu berbalik kepada awak ya