Tanda nk bersalin ?

Normal ke 39minggu4hari Due date 9.11.22 baby kurang nk gerak gerak pun manja²? pastu berak² pg² najis jenis lembik ja sng keluar pastu perut ngeras kjp² lubang miss V ngilu rsa kena tolak² lubang bontot trasa sekali tp kjp² la...

5 Balas

Sy pun due 14/11. Rabu ni jumpa dktr nk check klau boleh induce 11/11 sbb gdm on diet. Sampai skrg xde tanda ape2 lagi. Harap2 bb kluar sendiri tanpa induce jumaat ini sbb sy dgr induce tu sakit x2. Ni first pregnancy rase takut smua ade.

2y ago

Semoga dipermudahkan.

Due date kita sama. Tapi belum ada tanda lagi. Cuma kadang2 je ada rasa ngilu. Perut pon rasa berat dah kat bawah. Tapi baby masih seronok kat dalam. Excited nak jumpa baby tapi seram jugak nak bersalin 😅 tawakal saja

2y ago

yeke hehe tula mintak2 esok la keluar tanda ke apa...sbb pg² skrg asyik nk berak je tp najis tu lembik kdg rsa nk berak tp sikit je x teran pun...xnk overdue mintak esok atw selasa sma2 la kita doa

Kita sama sis tapi due 11/11/22 rasa lubang miss v ngilu dan rasa di tolak2 kpala baby tapi xde tanda lagi perut kerap mengeras je 39weeks 3d semoga kita semua dipermudah kan bersalin aamiin

2y ago

Semoga dipermudah kan urusan bersalin aamiin

yup, macam tanda nak bersalin tapi normally bila dah pecah ketuban, atau ada pendarahan ke, or contraction berturut2 jarak dekat baru pegi serah diri

2y ago

harap bersalin la cpt sbb da x larat...skrg mengah je perut ni huh...mcm x tcungap2 nafas sini x kna sna x kna tdo pun x lena...tapi tnda ap2 xda lg

sya due 13/11/22 blm Ada tnda2 brsalin jga sis..semoga urusan Kita dipermudahkan..Aminn

2y ago

due Kita sama, tapi tanda2 belom ada lagi ni