Nak tanyaaa

Normal ke 36weeks berat baby 2.8? #pleasehelp #firstmom

9 Balas

ok je sis. doctor sy ckp berat dlm kandungan ni anggaran shj, selalu nya baby lahir akan lebih berat dr anggaran. mcm saya doctor anggar 3kg baby lahir 3.32kg

Selagi dalam graph carta growth masih okay sis 😊 saya 36weeks, baby 2.6kg.. graph saya dkt tgh²..doc cakap tak besar sangat, tak kecik sangat..

normal, tapi kiraan berat tu bukan betul. tu cuma agak dari kiraan tumbesaran bayi dalam perut.

Sama dgn sy 36 weeks baby 2.8kg. Doctor kata im happy with the weight tak rendah tak berat sgt..

Get ready je sbb akn ada plus minus.. Sy scan 36wk berat 3.2kg, brsalin 37wk berat bby 3.95kg

normal.. lebih kurang dgn sy. doctor kta normal. baby sy 36weeks , 2.9kg .

36w.. berat bby 2.9kg... doc ckp brat ideal.... x bsar n x kcik

normal sy 35 week 2.6 doc pkar x ckp pape2 pon

normal sis mcm saya 36w berat baby 2.8