Normal ke 17w belum rasa bby gerak?

Normal ke 17w belum rasa bby gerak? N mcm mana rasa bby gerak tu? Mohon share pengalaman #firstbaby #1stimemom #bantusharing

12 Balas

sy pregnant ank sulung, start rase gerakan mase 15 weeks lebih gtu..rase gerakan halus la..tak rase tendangan lagi..sekarang dah 17weeks makin kuat bleh rase dia gerak..atas badan masing2 jugak rase nye..kalau mcm bdn berisi / perut tebal, lambat la sikit rase baby gerak..

3y ago

samaaa gak ngn saya. saya 14 week dah rasa halus²... skrang dah 18 week makin kuat n kerap jaa rasa.