Normal ke 17w belum rasa bby gerak?

Normal ke 17w belum rasa bby gerak? N mcm mana rasa bby gerak tu? Mohon share pengalaman #firstbaby #1stimemom #bantusharing

12 Balas

bukan baby belum gerak tu awak..kita just xdapat nk rasa lagi sebab saiz baby kecik je lagi time tu. tunggu few week lagi inshaallah dpt rasa. awal2 ni kalau dia tendang pun rasa manja2 je. rasa mcm geli2. dah 6 bulan keatas baru kuat sikit dpt rasa. lagi aktif ketika masuk trimester 3, week 28 n keatas

3y ago

ohh okay faham2. tq sis 😘