Normal ke 17w belum rasa bby gerak?

Normal ke 17w belum rasa bby gerak? N mcm mana rasa bby gerak tu? Mohon share pengalaman #firstbaby #1stimemom #bantusharing

12 Balas

Cuba sis baring terlentang, lpastu letak tgn dekat perut, sya masa prgnt 17 weeks, dah rasaa bby ketuk2, sya selalu simpan tgn dekat perut, nak rasa bby gerak. klau sis letak tgn lagi terasa pergerakan bby.

3y ago

sama la sy pon 17weeks..slalu time baring letak tgn dkt perut sy ada rasa bby jentik mnja gitu..☺️nk rasa bby tendang blm lgi sbb bby masih kecik kn.