16 minggu

Normal ke 16 mggu belum rasa gerakan janin dlm perut . Atau sebab masalah berat badan juga . #ingintahu

2 Balas

First baby ke? Kalau first baby tu normal. Org tua tua pun akan ckp masa kandungan dh masuk 6-7 bulan baru mula rasa baby gerak. Kalau awal sgt mcm bawah 20w atau 20-24w mcm tu selalunya boleh rasa tp lembut je pergerakan baby, kalau tk fokus tk sedar pun baby ada gerak.

3y ago

baby yang ketiga . 😌 risau tak gerak masa 16 mggu ni first baby n 2nd dulu 15 mggu dh rasa gerak .

Even sy dah 2nd preggy pun still belum rasa baby gerak masa 16w ni sis 😁 lagi la perut sy tebal dgn lemak 🤣

3y ago

🤗🤗