Cecair Putih Jernih

Normal ke 14w ada cecair putih macam air keluar seharian ?

2 Balas

Ehhh saya pun jadi mcm ni lah tapi tak seharian. Anak sulung dulu keluar keputihan yg ni dia mcm air tau. Tapi tak kerap. Sy pg klinik Dr scan air ketuban ok. Dia kata tu keputihan tapi takut ada infection. Sbb sy dulu yg sulung ada GBS. Sy ingat sy sorg je jd mcm ni. Puan pg dlu klinik cek air ketuban. Kalau ok maksudnya keputihan tu tapi dia berair. Kalau pegang dia mcm lekit sikit bila kering ada bau mcm besi2 sikit tak busuk. Sy pun 14w tapi esok..

better puan g chck..adakah alami keputihan atau sebaliknya..mg dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin