demam

Normal kaitu arr mom klau sdh 8 hari lepas jarum 1 bulan baru demam? sbb klau dua2 ank sy sebelum nie jarum pagi mlm confirm tus demam .. nih ank ketiga 8 hari sdh baru panas badan dea

1 Balas

Saya pernah kes macam ni, tapi selang3 ke 4 hari baru panas badannya. Doc cakap suntikan 1st month x kan buat baby demam. Sebab cuma suntikan hepatitis je. Rupanya anak saya kena jangkitan kuman daripada orang sekeliling dia.