Effect lepas baby dah jarum

Hai nak tnya ada x mommy sini sepanjng bejarum ank x demam? Sbab sy baru 2 kli g jarum baby (2 bulan & 3 bulan) sblm ni mmg x tunjuk kn yg ada tnda demam, suhu bdn pun normal. Nak tau juga apa tnda2 ya sekiranya baby demam sbab risau jarum 4bulan kemungkinan baby demam #bantujawab #SeriusTanya #SeriusTanya #firstmom #ingintahu

4 Balas

nurse ckp kalau ank demam 38c keatas & tempat cocok bengkak, merah itu tak normal. cepat ii pergi kecemasan or klinik. kita as mom elakkan fikiran negatif, fikir anak akan demam anak akan sakit lepas cocok. big no, kita as mom selalu doakan yg baik ii utk anak, tubuh bdn ank sihat, kuat semangat. percaya benda tuu. maafkan sy kalau my advice buatkan sis terasa cuma nk ingatkan kuasa doa seorang ibu utk ank tiada hijab. no hate, sy doakan ank sis sihat sihat selalu ❤️

nak tahu ank demam suhu 37.5°c keatas adalah mild fever, 38°c tu dikira demam.

normal mcmtu

5284730