perut terasa berat sgt..minggu ke 35..bayi berat umpama batu

Normal kah,perut terasa berat.. sarat umpama bayi Dalam mcm Batu berat? Di minggu ke 35..

2 Balas

Sama, sampai bawah tu kena tekan kuat. Kdg2 kalau angkat tak boleh Jalan terus. Stop dulu dan Jalan slow2. Macam org dh habis branak la pula 😅 Sis ada alami macam ni juga ke? Saya 34 weeks

Normal lah.. Dah dlam tu ada baby, air ketuban, uri & lain2.. 😊😊