Salam ..33minggu 4hari berat 1750g. Normal kah?

Normal kah

9 Balas

normal Insha'Allah tapi macam saya, baru 32w tapi baby dah 2kg maybe faktor keturunan jugak sebab saya berbadan besar

tak pasti la sebab saya pregnant 31w and baby pun dah cecah 1.7kg tapi apa ii pun lebih elok rujuk dengan doktor okay

30wks haritu 1.7kg jangkaan brsalin 3.50kg kata dr sy, so tk bsar sngat dn tk kecil sangat .. goodluck sis

Saya 33 minggu 5 hari , berat baby 2.1 kg td check up kat klinik kerajaan

Normal sy 33w5d 1.8kg tak kecik sangat masih dalam range normal

Harap2 doktor kata normal.. Better tnya direct doktor

saya 33w tapi berat baby 1.5 je 🙂

Normal. Tak kecik sgt tak besar sgt

Doktor kata apa?