Anak kedua

Normal kah tu keluar lendir² darah sedikit , Sudah 5kali keluar.. Saya baru 12minggu #ingintahu #pleasehelp

12 Balas

kalau dah tahu turun darah pergi hospital jumpa doc .. bukan susah pun .. ni nak juga tanya dalam ni .. bukan first baby kot boleh fikir ..

saya pun sama . spott coklat tapi sikit sangat . daa refer hospital dan suruh bnyk rehat .

Tak normal, better further cek dekat hospital ke klinik. Sbb dah smpai 5kali keluar kan

tak normal awak..better ke klinik@hospital secepat mungkin ye

kalau berterusan refer doc la awak ..bykkn bedrest..

tq semua nya .. insyaallah saya akan ke klinik

tk normal tu sis lg ii dh 5 kali keluar tuh

Semoga dipermudahkan..bykkn berehat..

taknormal..jumpa doktor

Tak normal sis