mengandung

Normal kah mengandung 3 bulan keluar darah warna coklet

9 Balas

Saya keluar darah coklat, perasan seluar dalam saya kotor masa bukak seluar nak kencing. lepastu saya kencing, keluar pulak darah ketul 1cm camtu, warna dia pekat coklat, petang tu jugak saya pergi emergency, admit ward 2 malam. doktor nak pantau kenapa & apa punca. Alhamdulillah takde pa2.. tapi nak beranak nanti, mesti beranak sebelom due, sebab pernah keluar darah. takboleh lebih due.

saya nk p cek masalah nya sy di kuarantin,ada gelang,sy dh tnya an org blh kluar g klinik x,ckp x blh stress rasanya,kol kk asyik x jwb,

Pegi klinik @ hospital sis.. Nurse slalu pesan kalo coklat ckit pom trus Pegi.. Kita xthu kn dlman mcm mna

Sy pn nk sama... nk tau juga normal ke tak. huhu

X normal..g la jumpa doktor ASAP🙋🏻‍♀️

Xnorml tue... kne g klinik sis..

tak normal.. cpt p hosp

tak sis.. bgus g hsptl

Kena p hsptl sis