Baby bump kecik

Normal kah kandungan mau masuk 6bulan tpi bby bump kecik mcm kandungan 3 atau 4bulan ,,saya ada seorang kwn usia kandungan dia SMA juga dgn Sya, cuma bby bump nya besar MCM kandungan 7bulan,blh tlng bagi Sya jwpn x? #firstbaby #jangandibully #Nanya #pregnancy

17 Balas

Normal je sis.sya bru nk msok 4 bln lbh bby twin plak tu n first bby.tpi prut blom nmpk lagi.jnji tiap kli dktor scan dya kta bby okyh.mmbesar n sihat.dgr ckp dktr je.jgn dgr ckp org nnti kita stress.