cecair putih

Normal kah if kluar cecair putih + sakit perut time preg 3-4weeks? ? then baru sja preg 3-4weeks dah craving benda macam2. Normal? Sorry, first preg ?

2 Balas

Normal sis...dont worry k...jgn terlalu sgt bt benda yg memudaratkn kndungan..mkn pun kna hati2,kn bby masi baru lg...😍

5y ago

😂😂😂😂 Pelikkan selera ibu mgndung ni..sy skg dah 4bulan..sykurlh dah lepas tahap mengidam tu semuaa..tp kdg2 mulut teringin jg nk mkn benda yg x perna makan..pelik😆

Normal.. Perut akan memulas2 mcm nak period. Senak. Bertahan mommy. Week ke 5 hilang dh sakit perut tu.. ☺️

5y ago

Samalah. Haha. Mcm2 nak dimkn. Hehe