4bulan baby belum menendang

Normal kah 4bulan bby tak menendang lagi?#bantusharing

3 Balas

Sama, belum rasa walaupun sy underweight. Hanya dapat rasa kalau letak tapak tgn waktu dia berjaga. Rasa dia bergerak-gerak dlm tu. Dia gerakkan kaki tangan.

4 bulan tu sekitar 14-17 minggu. Masih awal. Normal kalau belum rasa baby kick. Baby pun masih kecil. & bergantung pada badan ibu juga. Jangan risau ye ?

normal sis.. sy dlu kndungan 5,6bulan baru rasa tendangan tu.. xprlu risau yg yg penting baby sihat ?