Perot mengeras

Normal kaaa perot mngeras sekeras-kerasnya 🤭saya dh 38w memang berasa sngt bila perot mngeras macam nak meletup..pg ptg ada jgak mngeras tp malam lebihh terasa sampai x boleh tdo..mmg macam tu ka bila dh ujung²..saya rsau jgakk sbb first mom kan..perot keras tu tanda nak beranak ka apaa..#ingintahu #firstbaby #pleasehelp

2 Balas

kerap mengeras dan contraction,,sis kira berapa minit sekali dia mengeras ye

2y ago

kdg² jaa..kdg kerap kdg x..ada hari jgakk😅pastu bila bjalan rasa macam berat kat bahagian perot bawah ni..nk bjalan pon rasa brat..knapaa eekk..normal ka