Perot mengeras

Normal kaaa perot mngeras sekeras-kerasnya 🤭saya dh 38w memang berasa sngt bila perot mngeras macam nak meletup..pg ptg ada jgak mngeras tp malam lebihh terasa sampai x boleh tdo..mmg macam tu ka bila dh ujung²..saya rsau jgakk sbb first mom kan..perot keras tu tanda nak beranak ka apaa..#ingintahu #firstbaby #pleasehelp

2 Balas

sy smnggu perut mngeras time mlm..smkin hari mkn kerap..xsedar tanda jln dh terbuka 4cm

2y ago

btul ikut kn sy camtu la dlu siang hari kurang je mngeras..tp mlm mngeras mmg xleh tdo..sy bt ve kt klinik swasta

kerap mengeras dan contraction,,sis kira berapa minit sekali dia mengeras ye

2y ago

kdg² jaa..kdg kerap kdg x..ada hari jgakk😅pastu bila bjalan rasa macam berat kat bahagian perot bawah ni..nk bjalan pon rasa brat..knapaa eekk..normal ka