Air sejuk

normal ka pregnant 13 weeks.. badan asyik panas.. mandi pun badan panas lg.. lepastu asyik nak minum ais tiap2 hari.. bg lega tekak ni .. dgn start sakit belakang nya susah nak baring tegak.. ada ka ibu2 rasa benda yg sama ??

2 Balas

Normal sis. Sy tido berekon. Suami kt sblah brbgkus slimut sejuk.. 😅 mandi 4 5x shari. Air ais tu xpa.. msuk perut jd suhu normal balik. 😊

4y ago

a ah betul..bila paaang aircond lagi selesa.. padahal hsband dah merekot sjuk sgt 😂😂

Ye saya.. Mmang gitu lah gamaknya... 😁Mudah berpeluh-peluh... Orang sejuk kita panas... Ada tak de, rajin2lah mandi.. Baru selesa nk tido..

4y ago

😋Tau tak pe...