baby d scan kecil

Normal ka klo kndugn 9minggu bby msh kcil?dktr bgtau kmgknn bsr blh kggurn..sdih nya..hrp2 smua nya baik2 sja..

6 Balas

Sya skrg 27w... dktor ckp baby kcil tk smpai pn 1kg..entah btul ke tdk..tpi msa check up nurse, nurse tiada bgithu apa2 pn psal baby sy kcil😅,dktr smpt ckp, klu mcm ni baby ble mati😓,sedih jga la bila dktr ckp mcm tu..

4y ago

Eya btul tu..rsau jga sy dngr dktr ckap mcm tu..

InsyAllah xde ape2...sy sblum ni scan 5week doc nampak baru 2 week..mcm xpregnant je..pas dri tu scan blik masa 7 week dah nampak...bergantung atas kulit perut sebenarnya sis..klu kulit tebal susah nampak

Amalkan susu setiap hari.. bnyk bnyk minum susu.. baby cpt besa.. insyaAllah Mmg risiko sikit lau baby kecix.. lau 30weeks baby kecix pun kena paksa bersalin awal jgk ... 😅😅😅😅

4y ago

Ramai ibu2 kata lau nk besarkan baby mnum anmum... tp sy semua susu sy minum...😂🤣

Insyaallah xada apa2 jgn fikir sngt sis.. Mknan vitamin n makanan berkhasiat

Make sure makan acid folic and segala vit yg kk bg. Minum susu jugak hari2.

Tgk gmbr scan sis yg 9week..sbb sy pn 9week