Hi selamat tengahari, apa perlu saya buat kalau keadaan yang kuat

Hi , normal ka kalau Mcm ni, kalau ikutkan tarikh last period 25hb 8 dah masuk 8 weeks, tapi masa scan baru 5 weeks.dulu Period pun tidak teratur. Tadi scan nampak kantung sja. Tapi Morning sickness mmg Teruk, nak muntah saja. Selera pun kurang. Apa perlu saya buat? Normal juga ka kalau 5 weeks baru nampak kantung. Atau Macam mana. Semoga semua baik baik saja. #ingintahu

Hi selamat tengahari, apa perlu saya buat kalau keadaan yang kuat
4 Balas

Normal puan, sama mcm saya lah jenis period tk teratur dan cycle panjang. First day utk last period 27/2, first time check UPT 7/4, sepatutnya dah 8w. Pergi scan tk nampak apa pun. 3 minggu selepas tu baru la nampak kantung 5w1d. Kantung kosong. Repeat scan 2 minggu lepas tu baru nampak ada janin dan dgr heartbeat baby. Skrg dh nk masuk 32w dah 😊

3y ago

syukur. saya semangat sikit nampak komen ni