10weeks. Perut kecil

Normal ka kalau kandungan 10minggu tp perut masi kecil? Kdg2 trasa mcm xmengandung 😅 kena2 xda alahan teruk. Cuma xble bau masakan.

11 Balas

ok lg tu...baju blh pakai lg...Sy ni dh pening...10w pun baju seluar bnyk dh x muat sbb mcm dh 7bln mcm tu dh bsr perut.Asal perut mmg bsr..bila mengandung lg lh.3bln dh ketara perut..nak sorok pun x dpt..pakai lh baju longgar atau tudung labuh mana pun perut tetap menonjol...adehhh...

Normal sis . sy 2 hari lg 30w perut masih nmpk kecik and org² xpecaya sy dah nak masuk 30w 🤭 mana lg mmg dr mula preggy xda alahan langsung hihihi

2y ago

iya sis langsung tak ada alahan,dri awal smpai la skrg ni..bab mkann atau bau² smua sy ok..hihihi

Normal je sis, sy dulu pregnant 6 bulan pun perut tak nampak lagi. Start 7 bulan baru naik baby bump 😄

biase mmg x nmpk lg pun momy..depend on badan..ade jenis perut tebal..blh nmpk..ade yg perut nipis...

Normal sangat 10 weeks tu awal sangat lagi. Saya dah 22 weeks pun tak nampak sangat lagi perutnya

normal je sis. saya 13week perut still tk nmpak..mybe ikut ats org jugak kot😊

saya yang badan besar pun 7bulan tak berapa nampak😅. Dah masuk 8bulan baru nampak

sy 10w dah nampak tp sebab lemak2 hihi. sebelum pegnen pun dah nampak perut 😂

2y ago

hahha sama sis.. saya 10w jugak tapi nampak lemak² saja 🤣🤣🤣

normal . saya pun 10weeks kecil je

10w baby pun halus lagi 😁

2y ago

ow okok. hihi tq