Ada ke mommies yg selalu pening kepala atau sesak nafas setiap kali usia kandungan meningkat?

Sye dh masuk 20 weeks, selama sye pregnant, bila usia kandungan meningkat mesti rasa tak sedap badan, sesak nafas dan pening kepala, normal ke mommies kalau kita alami mcm nie?

1 Balas

Sy pun mcm itu juga dah 22 weeks ++. Sy x Tau normal atau tak ..I Tny org dia org ckp .normal Sebap Hormon..So I Selau just Sapu Minyak Jer

6mo ago

sy 20 weeks. ada rasa kesusahan bernafas terutamanya masa tidur waktu malam. Dr sy pun kata normal dan disebabkan hormon. tapi risau jugak sebab sy ada history asthma masa kecik.