34 week pregnancy

Normal ka 34 minggu mengandung alami sengal2 di paha dan perut mengeras dengan kerap hampir setiap hari... dan apabila bangun dari tidur atau baring... sukar untuk berjalan..perlu berdiri beberapa saat sebelum memulakan langkah... #ingintahu #mohontunjukajar #anakkedua #pregnancypertamatidakadamasalahini.

2 Balas

Sengal2 di peha tu normal sbb baby dah start turun laluan bawah. Kalau mengeras + sakit pinggang setiap 5 minit, better pegi hosp ye.

Kalau kerap sgt perut mengeras dalam sehari baik refer doktor.