27 week 5 day...

Normal k bby slow kick... Kejap ade kjap x de... Risau plk di hati ni.. Harap2 lh sihat dlm kandungan amin

1 Balas

Kalau nak dia aktif, try minum air sejuk manis. Tak pun air kelapa. Kena monitor sbb dah nak kena kira 10 gerakan kan. Kalau rasa tak okay, boleh scan.

4y ago

Biasanya 28w kena start kira. Nnti ada pegi kk tak dlm 28w ? Kalau ade, kalau nurse lupa, ingatkan dia pasal kira gerakan baby. Nnti dia ajar mcm mana nak kira.