cecair keluar lepas bersama

normal je kan cecair keluar lepas bersetubuh, actually tu air mani lelaki ke perempuan?

8 Balas

Air mani lelaki. Tapi thats normal. If u nak try untuk conceive. Then make sure jgn move or bangun. Tinggikan punggung supaya air mani ada masa untuk masuk ke dalam rahim n dipersenyawakan.

lebihan maybe . lapik bantal bawah punggung bg tinggi klau xnak kasi mleleh n lepas bersamaa jgn trus cabut tapi biar mcm tu dlm 5mnit .

Samalah sis . Lepas bsama mesti kluar balik. Tp ramai ckp normal. Cuma belum rezeki kami utk baby. 😍

lebihan air mani lelaki tu sis...klau air mani pmpuan akan keluar msa kita rsa klimaks..☺️

Rasanya lebihan air mani lelaki.

Lebihan air mani lelaki

Lebihan kot sis 😀

Extra juice..☺️