Pergerakan janin

Normal atau tidak jika usia kandungan 15week tiada pergerak dirasai?

6 Balas

Rasanya normal kot kalau untuk first time mom ni kita pun taktahu cemana nak beza. Saya pun kadang tu ada dah terfikir risau pun ye, yelah tak dpt rasa gerak. Kalau saya overthinking sikit terus gi scan dkt klinik heheheh hopefully baby kita semua lahir sihat sempurna 🥰🥰

normal, tambah first mom, kkdg kita tak tak dpt rasa sgt or confuse tuh rasa apa. n then depend , ada yg awal ,ada yg lewat sikit.

normal...klu dh prnh preggy sblum ni.. seawal 20 week dh bleh rse . klu sye.. bru 14 w+.. cme kdg rse beralun dn mncucuk² 1 tempat

2y ago

sme la kn ade mencucuk²..sy thn lps 2 kali keguguran tu jd sensitif kali ke3 ni..tp kne positif je xnk down mcm sblm ni..

sy 15w dh rasa gerakan halus...ank nom 2 rasa mcm cpt plk berbndg ank slung....ank slung 19w bru terasa bby grk

Sy 17w pun x rasa Lg.. Ke sebab lemak sy banyak hahahha 😂 Confius pun ya.. Xpe tunggu besar sikit Lg.

2y ago

risau kan tp 2mggu lps scan kat kk bgerak🤭ble kt rse sndri xde plk tu risau jgn..klu subuh tu mngeras je perut

normal puan..In Shaa Allah dlm brp mgu lg kite boleh rasa gerakan baby

2y ago

alhamdulillah syukur smoga bby selamat hgge melahirkan♥️ aamiin🤲🏻