Masuk 5 bulan kerap mengantuk

Normal atau korang sama tak macam saya? Kerap mengantuk bila dah masuk kandungan 5 bulan. Atau sebab lain eh ni 🤣#ingintahu #bantujawab #firstmom

2 Balas

Yaa.. Saya dari awal mengandung mengantuk. Lemah lesu je. Nak pegi kerja pun tak semangat. Sampai menangis la kadang2 tu. Hahahha..

sis, sye dr awl trim kuat tido smpai la nk bersalin haha 🤣 dh bersalin back to normal 😂.

4w ago

lahh yeke haha saya masa awal 1st trim memang nak tidurrrrrr je. lepastu dah week 11 macamtu sampai week 20 okay bertenaga jugak. start minggu lepas letih saje