Baby poops

Hi is it normal for my 3 week old baby not poop for more than 24hr? He is fully breastfed. Thank you

7 Balas

3 weeks hampir sebulan kan. Ye normal bila nk msuk sebulan. Anak sya 3 hari x berak pas baru masuk 1 bulan. Kalo dia fully Breastfeed x perlu risau sgt sbb dia mesti kencing kuat

same here~ my baby 2 months old full bf. poop once a day je but satu hari kerap tukap pampers sebab baby kuat kencing selalu penuh.

Hi dear.. Its Normal.. A fully breastfeed babies usually didnt poops for few days and sometimes up to 14 days.

Normal.. As long as bby ada kentut, & perut tidak keras.. Normal for fully breastfeed baby..

It’s alright sis, it’s normal. As long as your baby ada kencing & perut ok

Okay je tu. Asalkn dia ade membuang air kecil ☺

Normal sis