Hi mommy semua. Sy 9w5d pregnant. Normal ke kalau sy tiada langsung morning sickness?

8 Balas

Normal.. mcm sy first prgnant pn tak ada morning sickness .. time tu pn pelik dn tertanya2 prgnant ke takNi.. lepas je dua bulan trus ad morning sickness smpi la sy bersalin mmg tunggang terbalik la muntah hari2 .. smpi muntah berdarah.. itu la org2 ckp bile tak ada morning sickness dok mintak.. sekali ambek dpt morning sickness smpi kena msuk hspital, drip air.. hahaha.. bile tringat balik kelakar tp mmg mnyesal la hahaha..

sy pun sama, risau sbb dulu anak 1st alahan teruk sangat, skrg 7 minggu xdk apa2 tanda alahan lagi. cuma penat sangat2 saja, rasa nk tidur saja kalau boleh

Okay2. Terima kasih semua😘kadang cuma risau. Tertanya2 baby sihat tak dalam perut ni😅alhamdulillah kalau normal xde morning sickness.

alhamdulilah normal. sy pn xde alah lg 7w.tp acan aritu beby 7w tp heart beat jelas alhamdulilah sht membeso beby ibu tq,Allah

7mo ago

sis 7w dh nmpk heartbeat ya ?

normal sis .. abaikan klu ada yg ckp xnormal.. sy dh tnye doc..

Saya 11 mggu n nie baby 1st..alhamdulillah xde alahan pn

normal sis. tp sonokla xde morning sickness

Normal je.. Syukur