package barang k hospital untuk bersalin

Nok bawak gapo sebab anok sulung jadi nok tahu,perlu bawak Ap k hospital

2 Balas

yang saya tau kalau kat hosp jb ni. barang untuk bawa g hosp. ibu kain batik pad baju powerbank tuala alat mandi makanan ringan cth roti biskut ni untuk discharge. sepanjang kat hosp pakai baju hosp. bby baju pampers tisu basah bedung barut minyak baby topi set stokin bby sama jugak macam ibu time nak discharge je pakai baju sendiri. kat hosp pakai baju hosp.

10mo ago

terima kasih sis

Tengok tiktok sis, tt banyak tips dorang bagi. Search je 'Barang ibu ke hospital'

10mo ago

terima kasih banyak