Bulan keberapa sesuai beli brg baby?

Hi! Nk tye mummy semua strt shopping brg baby bulan @ weeks keberapa?

4 Balas

Ramai pesan kalau nak beli barang baby at least waktu dah 7 bulan. Waktu tu kira dah cukup sifat. Kalau apa apa berlaku pada anak, kalau lahirkan possiblity hidup tu ada, tu yang cari barang waktu ni. Takde pembaziran kalau beli terlampau awal. Taktahu apa jadi pada awal pregnancy tu.

ada orang awal lagi beli sikit2 dari mula kandungan, so bila masuk trimester ke 3 dia rehat je . saya prefer time 7month .sebab untuk memudhkan kita bersalin kita kena aktif .

7month paling bgus. tp beli time 5bulan pun bole beli skit2 brsedia untk sgala kmungkinan mnatahu brsalin awal apa semua.

20 weeks