Nipple Confuse

Nk ty..ade x sesape kat sini yg anak da xnk nipple kite...sy da 3mgu ade masalah puting..kena fungus...mmg dlm mase 3mgu ni lgsg xbg direct..sbb sakit sgt wlupun hanye tkena bj n tsentuh...ni da 2ari ni ok da puting..tp baby reject puting kite..nk bt mcm mane ye..bile die lapar kite sua puting mmg xmo..nangis sekuat hati..pakse jgk die hisap..tp xmo..dlm 5minit gitu..last2 ibu pon bg la botol..bile da lame sgt xbg direct susu pon drop..tolong sy mommy sume..

7 Balas

Try nipple shield

4y ago

Da pakai da nipple shield..sbb puting jenis pendek..still same jgk..